Verblijf op Ibiza

Wij vinden de beste accommodatie voor jou en je team

Op Ibiza zijn er veel mogelijkheden als het gaat om jullie verblijf. Er  zijn honderden hotels verspreid over het gehele eiland en varierend in stijl, luxe en prijs. Naast hotels zijn er ook mogelijkheden om te verblijven in waanzinnige villas, appartementen en campings. Afhankelijk van budget en wensen kunnen wij een passende accomodatie voor jullie uitzoeken.


Gran Hotel

Ibiza Gran ligt op een fantastische locatie: naast de jachthaven en tegenover de oude stadskern Dalt Vila. Het hotel is zo luxe, dat je er nooit meer weg wilt. Voor de inrichting zijn 28 kunstenaars ingehuurd die het hele hotel een zeer hippe styling hebben gegeven: van de decoratie in de restaurants tot aan de inrichting van de kamers, over alles is nagedacht.


Hotel Corso

Het onlangs gerenoveerde luxe Corso Hotel is gelegen in Marina Botafoch, een van de meest elitaire jachthavens ter wereld, gelegen voor de prachtige oude stad Dalt Vila (verklaard als werelderfgoed) en het beste uitzicht op het paradijselijke eiland Formentera.


Hardrock Hotel

Wie houdt van moderne en frisse interieurs, kiest voor een Design accommodatie. Dit is een juweeltje op het gebied van architectuur en design. Met een ligging direct aan het beroemde strand van Playa d’en Bossa, uitstekende restaurants en optredens van rockbands zal dit een onvergetelijke vakantie worden.


Ushuaia Beach & Tower

Deze accommodatie is speciaal om zijn moderne, strakke en bijzondere inrichting. De architectuur is geraffineerd en hypermodern. Ushuaia Ibiza Beach & Tower is de beste optie voor wie op zoek is naar de beste feesten. Afhankelijk van de periodes zijn er dagelijks optredens van wereldberoemde DJ’s. Dit alles in een moderne design omgeving voorzien van alle gemakken en luxe. Dit hotel richt zich op de hippe en trendy vakantieganger. Ushuaïa is nu ook uitgebreid met de Ushuaïa Tower met naar keuze uitzicht over de onvergetelijke feesten!


Villa

Liever geen hotel maar een verblijf in een schitterende villa, voorzien van alle luxe en comfort? Ook dan bent u bij IBICENTIVE aan het juiste adres. Wij kennen het eiland als geen ander en weten de mooiste villa’s op de beste locaties, tegen de meest gunstige prijzen te vinden. Neem voor meer informatie en voorbeelden contact met ons op.

CONTACT