Transport & Transfers

Van het vliegveld naar de accommodatie tot aan de verschillende activiteiten, wij regelen alles voor je

Samen zal er gekeken worden welke transfer en transport opties voor jullie het meest gunstig zijn. Mochten jullie met een grote groep naar Ibiza komen dan zullen er bij aankomst op Ibiza airport bussen klaarstaan om jullie naar het hotel te brengen. Deze bussen varieren in grootte en zullen ook ingepland worden voor de transfers naar de activiteiten indien nodig.

Voor kleinere groepen kunnen we zorgen voor bijvoorbeeld 9 persoons minivans, inclusief chauffeur. Daarnaast kunnen er luxe auto’s inclusief chauffeur gehuurd worden voor bijvoorbeeld de directie/management.

Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om zelf te rijden, wij kunnen er dan voor zorgen dat de gewenste auto’s al klaarstaan bij aankomst, zodat je geen vervelende wachttijden hebt.

 


Vliegen naar Ibiza

Naast het boeken van jullie vliegtickets en het maken van de vluchtplanning ( Wij begrijpen als geen ander dat er de wens kan bestaan om uw personeel over meerdere vluchten te verspreiden ) kunnen wij er ook voor zorgen dat de reis naar Ibiza al een ervaring op zich zal zijn door te kiezen voor een Prive Jet. Wij staan in contact met diverse vliegmaatschappijen en kunnen de beste optie voorleggen.


Transport Mogelijkheden

  • Airport / Hotel Transfers
  • Vervoer naar Activiteiten
  • Autoverhuur
  • Minivans & Luxe auto’s inclusief chauffeur

Reis Mogelijkheden

  1. Boeken van vliegtickets
  2. Maken van een vlieg- transport schema
  3. Vliegen met een Prive Jet
  4. Tranfers Vliegveld in NL

Uiteraard zijn bovenstaande opties compleet naar eigen wens aan te passen. Laat ons jullie wensen weten en wij zullen ervoor zorgen dat jullie een op maat gesneden transport & vluchtschema van ons ontvangen.

CONTACT