Over ons

Ibicentive, het hele jaar door op Ibiza

IBICENTIVE

IBICENTIVE is een nieuwe naam welke wij sinds 2013 gebruiken voor alle incentives / corporate events vanuit Ibiza Eventz, welke reeds 9 jaar actief is op het eiland Ibiza. Vanuit Ibiza Eventz organiseren wij zelfstandig klein- en grootschalige events op Ibiza. Zo verzorgen wij o.a. de jaarlijkse productie van Heineken Ibiza Final en de Class 1 Ibiza Grand Prix.

Naast Ibiza Eventz hebben wij een productiekantoor Eyebiza Film met haar specialisme in Foto & Film producties. Voorbeelden van onze laatste film projecten zijn; Verliefd op Ibiza ( Film & Serie ), AMNESIA door regisseur Barbet Schroeder en BLOOD ORANGE met als hoofdrolspeler rock legende IGGY POP.

Door onze jarenlange werkervaring en goede relaties op het eiland kunnen wij onze klanten veel bieden die voor anderen als onmogelijk worden beschouwd. Daarnaast kunnen wij door onze lokale aanwezigheid en inkoop capaciteit een betere prijs bedingen en deze korting direct doorberekenen aan onze klanten. Niet alleen meer kwaliteit maar ook meer waar voor je geld!

OVER IBIZA

Over Ibiza is inmiddels al veel gezegd & geschreven. Het is een waanzinnig eiland in de middelandse zee en is met 300 zon dagen per jaar, meer dan 72 prachtige stranden en baaitjes, kristalhelder water en een wonderlijke natuur een van de mooiste bestemmingen in Europa op slechts 2 uurtjes vliegen.

Juist ook de afstand en de vele luchtvaartmaatschappijen die Ibiza aandoen vanaf verschillende luchthavens, tegen erg gunstige tarieven, maakt het eiland extra interessant om juist hier jouw incentive te organiseren.

Neem snel contact met ons op zodat we jullie nog meer kunnen vertellen over dit prachtige eiland en al haar mogelijkheden!

Graag tot snel, op Ibiza!

Team IBICENTIVE!

CONTACT